-
logo ekolostrum
Ekolostrum Facebook product page
POČETNA   |   DODAJ U FAVORITE   |   POZOVI PRIJATELJA   |   MAPA STRANICE

Prijavite se za
Medisove novosti

Slažem se sa uslovima korišćenja

Kapsule Ekolostrum sadrže visokokvalitetni, 100 % prirodni, biološki proizveden kolostrum domaćih krava, bez ikakvih dodataka, alergena ili antibiotika.

Ekolostrum je proizveden tehnološki najsavremenijim postupkom obrade kolostruma na svetu. Obradu kolostruma omogućava visoka tehnologija koja zbog primene niske temperature i pritiska osigurava očuvanje biološke aktivnosti svih dragocenih sastojaka kolostruma. Ekolostrum se odlikuje velikom količinom biološki aktivnih antitela (čak 22 %), kolostrinina (3 %) i faktora rasta, što su najvažnije odlike kvaliteta i delotvornosti kolostruma. Ekolostrum vam je na raspolaganju u svim apotekama i specijalizovanim prodavnicama.

>> Pročitaj više…

Kolostrum ili prvo mleko je naša prva hrana. Nastaje u mlečnim žlezdama svih sisara u prvim satima nakon rođenja mladunčeta i po sastavu je puno bogatiji od mleka.

Osim ljudskoga kolostruma za ljude svih generacija preporučuje se i kolostrum domaćih krava, koji sadrži više od 90 potpuno prirodnih sastojaka. Bogat je izvor dragocenih imunoloških faktora i faktora rasta i neprocenjiv izvor vitamina, minerala i aminokiselina. Redovna, svakodnevna primena kolostruma domaćih krava deci i odraslima donosi brojne koristi za otpornost, probavu, ravnotežu, regeneraciju, snagu i vitalnost.

>> Pročitaj više …

Poslednjih godina objavljeno je više od 3000 članaka, naučnih istraživanja i različitih medicinskih studija koji potvrđuju da je kolostrum kao svakodnevni dodatak ishrani nezamenjiv i donosi brojne koristi za naše zdravlje.

>> Pročitaj više…

© Medis, d.o.o   |   Uslovi korišćenja   |   Mapa stranice   |   info(at)ekolostrum.com   |   Kolačići
logo medis