-
-
logo ekolostrum
Ekolostrum Facebook product page
POČETNA   |   DODAJ U OMILJENE   |   ŠALJI PRIJATELJU   |   MAPA STRANICE

Želite li primati
Medisove novosti?

Slažem se s uvjetima upotrebe

Proizvodnja i obrada kolostruma, prirodne dopune prehrani

Ekolostrum se proizvodi tehnološki najnaprednijim postupkom obrade kolostruma na svijetu. Obradu kolostruma omogućuje visoka tehnologija koja upotrebom niskih temperatura i pritiska osigurava očuvanje biološke aktivnosti svih dragocjenih sastojaka kolostruma.

Ekolostrum kapsule sadrže 100 % kolostrum u prahu koji se proizvodi od sirovog kolostruma domaćih krava u prvih 16 sati nakon teljenja. Dokazano je da je u tom razdoblju sadržaj imunoloških faktora i faktora rasta najveći, a nakon tog vremena izrazito se smanjuje.

Kao prirodna dopuna prehrani Ekolostrum sadrži visokokvalitetni 100 % prirodni kolostrum domaćih krava koji se odlikuje velikom količinom biološki aktivnih antitijela (čak 22%), kolostrinina (3%) i faktora rasta, što je najvažnija značajka kvalitete i učinkovitosti kolostruma.

Kolostrum oduzet mužnjom profinjenim postupkom brze pasterizacije i posrednog sušenja (izlučivanje vode) na niskoj temperaturi i niskom pritisku se obrađuje i inkapsulira. Svaka se serija testira pa na temelju hemijske i mikrobiološke analize dobiva certifikat kvalitete.

Hranjiva vrijednost:

  1 kapsula 4 kapsule
Bjelančevine 0,24 g 0,96 g
Masti 0,11 g 0,44 g
Ig (imunoglobulini) 86,4 mg 345,6 mg
Laktoza 79,2 mg 316,8 mg

Ekolostrum je bogat izvor visokokvalitetnih bjelančevina i ne sadrži ugljikohidrate.

Dodaci prehrani s kolostrumom u svijetu su vrlo omiljeni. Zbog jedinstvenih koristi u SAD i Evropi kolostrum domaćih krava, posljednjih je godina postao najveći hit među dodacima prehrani i prirodnim proizvodima.

© Medis, d.o.o   |   Uvjeti upotrebe   |   Mapa stranice   |   info(at)ekolostrum.com   |   Kolačići
logo medis