-
-
logo ekolostrum
Ekolostrum Facebook product page
POČETNA   |   DODAJ U OMILJENE   |   ŠALJI PRIJATELJU   |   MAPA STRANICE

Želite li primati
Medisove novosti?

Slažem se s uvjetima upotrebe

Kapsule Ekolostrum sadrže visokokvalitetni 100 % prirodni biološki proizveden kolostrum domaćih krava, bez ikakvih dodataka, alergena ili antibiotika. Ekolostrum je proizveden tehnološki najnaprednijim postupkom obrade kolostruma na svijetu.

Obradu kolostruma omogućuje visoka tehnologija koja zbog primjene niske temperature i pritiska osigurava očuvanje biološke aktivnosti svih dragocjenih sastojaka kolostruma. Ekolostrum se odlikuje velikom količinom biološki aktivnih antitijela (čak 22 %), kolostrinina (3 %) i faktora rasta, što je najvažnija značajka kvaliteta i učinkovitosti kolostruma. Ekolostrum vam je na raspolaganju u svim apotekama.

>> Pročitaj više…

Kolostrum ili prvo mlijeko naša je prva hrana. Nastaje u mliječnim žlijezdama svih sisara u prvim satima nakon rođenja mladunčeta i po sastavu je puno bogatiji od mlijeka.

Osim ljudskog kolostruma za ljude svih generacija preporučuje se i kolostrum domaćih krava, koji sadrži više od 90 posve prirodnih sastojaka. Bogat izvor dragocjenih imunoloških faktora i faktora rasta te istovremeno i neprocjenjiva riznica vitamina, minerala i aminokiselina. Redovna, svakodnevna primjena kolostruma domaćih krava djeci i odraslima donosi brojne koristi za otpornost, probavu, ravnotežu, regeneraciju, snagu i vitalnost.Pročitaj više …

>> Pročitaj više …

Posljednih godina objavljeno je više od 3000 članaka, naučnih istraživanja i različitih medicinskih izvještaja koji potvrđuju da je kolostrum kao svakodnevni dodatak prehrani nezamjenjiv i donosi nam brojne koristi za naše zdravlje.

>> Pročitaj više …

© Medis, d.o.o   |   Uvjeti upotrebe   |   Mapa stranice   |   info(at)ekolostrum.com   |   Kolačići
logo medis